Botox kezelés, botox injekció

A ráncok a természetes öregedési folyamathoz tartoznak. Az évek múlásával a szervezet kollagén termelése csökken, és ez vezet a ráncok, szarkalábak kialakulásához. A ráncok elsősorban a mimika és az ismételt arcmozgások miatt alakulnak ki. A kor előrehaladtával láthatóvá válnak a szemöldök közötti ránc, a homlokráncok, a nevető és a száj körüli ráncok és a szem körüli szarkalábak.

Botox kezelés

A botox-kezelés lényege:

A BOTULINUM TOXIN - melynek rövidítése a Botox - higított oldatának befecskendezésével átmenetileg gátolják a ráncképződésért felelős mimikai izmok működését. A kezelés eredményeként a szem körüli szarkalábak, a homlokon húzódó mély ráncok kisimulnak. A kezelés célzottan kisimítja a ráncokat, eltünteti a bőr öregedésének jeleit. Úgy szépülhet meg, hogy senki sem fogja észrevenni, hogy botox kezelése volt, csak fiatalsága fog mindenkinek feltűnni. A hatás igazán kiváló!

hatása:

A BOTOX kb. 6 hónapra blokkolja a ráncokért felelős mimikai izmokat, s ez után meg kell ismételni a kezelést. A botox-injekció beadása kb. 20 percig tart, s utána akár rögtön vissza is mehet dolgozni.

A botoxot ajánljuk az izzadás effektív megszüntetése céljából is!