Páciensek véleményeK. Éva Budapestről:

Tegnap voltam Dr.Krecsányinál, aki hihetetlen gyengédséggel távolította el a kötést. A heg, szerintem, meglepően szép. Nincsenek levedző, gennyes sebek, csak egy vékony cérna árulkodik a hétfői mellnagyobbításomról. A rendelőben megismerhettem a tüneményes Klárát, aki finom diszkrécióval készített rólam néhány fotót. A doktor úr újabb utasításokkal látott el, majd egyeztettünk a következő kontroll időpontjáról. Fura, de kicsit úgy érzek iránta, mint hajdanán a nőgyógyászom iránt, aki világra segítette valamelyik kisbabámat. Ez olyan hála és köszönet, kicsit olyan földöntúli érzés, ha nem lennék ennyire gátlásos, lehet már a nyakába ugrottam volna.


A. István Sopronból:

Kedves Wadin Med Team! Most volt a 3. havi kontroll vizsgálatom,s fantasztikus az eredmény! El sem hiszem, hogy ilyen feszes lett a hasam. Dr. Görcsi János tökéletes munkát végzett! A munkatársaim, a barátaim, de főleg a barátnőm is „csodájára járnak”, ilyen lapos hasat rég nem láttak – sem zsír, sem felesleges bőr sincs rajta. Eleinte nem hittem volna, hogy egy túlsúlyos férfinél is lehet has-plasztikát csináltatni, főleg zsírszívással kombinálva.

Köszönöm az egész teamnek, Dr. Görcsi Jánosnak és Mónika műtősnőnek is nagyszerű segítségét, támogatását .


Sz. Zsófi Szombathelyről:

Kedves Mónika, kedves Krecsányi Doktor Úr!
Meg szeretném köszönni Önöknek azt a mérhetetlen fáradozást, melyet mellfeszesítésem alkalmával tanusítottak! Doktor Úr, Ön nem csak kiváló sebész, de igazi ember is – minden kérdésemre, kételyemre alaposan átgondolt választ adott, s rengeteg időt szánt a műtéti megbeszélésre. Így mire a műtőbe kerültem, pontosan tudtam, mi vár rám és hogyan is fogok kinézni. A varratok már alig látszanak, s férjem elismerő megjegyzései nap mint nap pozitív energiával töltenek fel. Nagyon köszönöm a szép „ciciket”, s majd nem


Kedves Wadin-Med Plasztika,

Szeretnék köszönetet mondani Önöknek a nagyon kedves és szakszerű ellátásért.

Bár még elég fiatal vagyok (38 éves), sajnos az arcomon – valószínűleg hormonális problémák miatt – erős szőrnövekedés kezdődött. Már lassan nem mertem emberek közé menni. Véletlenül találtam rá plasztikai rendelőjükre, ahol kollégáik segítségével megszabadultam ettől a kínzó problémától. Szeretném megköszönni Önöknek, hogy visszaadták az életkedvemet!

Minden kollégájukat szeretettel üdvözlök, és további sikereket kívánok.

N. Bertalanné
Fertőszentmiklós


Kedves Wadin-Med Kft.

Ezúttal szeretném megköszönni Önöknek a gyors és kiváló fogászati ellátást, amit a 2009. február 1-én Önöktől kaptam. Mivel nagyon félek a fogorvostól, sajnos mindig sokáig halogatom a kezelés elkezdését.

A múlt hét közepétől egy kicsit már fájt a fogam, de azt hittem, majd elmúlik. Vasárnap délután azonban már elviselhetetlenül fájt. A városban Önökön kívül nem találtam fogászati rendelőt, aki fogadott volna engem. A kolléganőjük a recepción megígérte, hogy a fogorvos úr megvár engem, pedig már lejárt a munkaideje. S valóban így is történt. Kiváló fogászati ellátásban, ill. nagyon kedves fogadtatásban volt részem, amit ezúton is szeretnék még egyszer megköszönni.

Üdvözlettel:
H. Hajnalka
Sopron