Impresszum

Tájékoztató cégünkről és honlapunkról

Napjainkban a modern információs és kommunikációs technikák nagy szerepet játszanak világszerte – nincs ez másképp cégünknél sem. Cégünk székhelye Magyarországon (Sopronban) található. Fő tevékenységi körünk: fogászati és plasztikai sebészeti szolgáltatások. Ez az adatvédelmi irányelv leírja, hogy a Wadin Med Kft. hogyan gyűjti össze, használja és védi azokat az adatokat, amiket Ön a weboldalunk használatakor megad nekünk.
Cég: Cég: Wadin Med Kft.
Cím: Sopron Pláza, Lackner Kristóf u. 35.
Irányítószám, város: 9400 Sopron
Ország: Magyarország
Igazgató / tulajdonos: Vadon László
Website: http://www.wadin-med.com

Látogatóvédelem - névtelen hozzáférés

Honlapunkat és weboldalunkat használhatja és megnézheti anélkül, hogy a személyes adatait meg kellene adnia.

Weboldalunk szolgáltatásai és kapcsolatai

Weboldalunk úgy van felépítve, hogy nincs arra lehetőség, hogy egy weblátogató más látogatókkal érintkezzen vagy információkat továbbítson. Weboldalunk nem tartalmaz linkeket, melyek harmadik hálózati szolgáltatóhoz vezetnek. Nem adunk el felhasználóneveket vagy email címeket más vállalkozásoknak, akik aztán kéretlen reklám- vagy szóróanyagot küldenének Önnek.

Cookik (=weboldalak használatát követő programok)

A weboldalunkon használt ’cookik’ csak globális statisztikai célokat szolgálnak. Ezeket az adatokat csak saját fejlesztési céljainkra és forgalmi elemzésekhez használjuk. Nem gyűjtünk automatikusan személyes adatokat és nem kapcsolunk össze bizonyos információkat más személyes adatokkal.

Adatrögzítés és célmeghatározás

A személyre vonatkozó adatok nem szükségesek ahhoz, hogy weboldalunk valamely részéhez hozzáférhessen. Amennyiben úgy dönt, hogy ezeket az adatokat nem adja meg nekünk, amikor kifejezetten arra kérjük, akkor
  • a kérdését nem tudjuk feldolgozni,
  • az Ön által kért információkat nem tudjuk elküldeni, vagy
  • nem tudjuk Önnel felvenni a kapcsolatot.
Regisztrációs űrlapunk azért kér néhány alapadatot, beleértve a kapcsolat-információkat (név, cím, telefonszám), hogy az Ön kérdését feldolgozhassuk, megválaszolhassuk. Ezen kívül található a regisztrációs űrlapunkon egy olyan mező is, ahol további adatokat / információkat tud megadni, melyek segítenek nekünk abban, hogy minél jobb szolgáltatást tudjunk Önnek ajánlani.

Felhasználási adatok

Amennyiben ellátogat weboldalunkra, lejegyezzük az Ön IP-címét (ez a számítógépe internetcímét jelenti, nem az Ön email címét) és más általános felhasználási adatokat azért, hogy megtudjuk weboldalunk melyik részét kereste fel és mennyi ideig tartózkodik ott. Ezeket az adatokat weboldalunk minden látogatójának felhasználási adataival összevetjük azért, hogy felmérhessük látogatóink számát, a weboldalunkon eltöltött átlagos tartózkodási időt, a letöltött oldalakat stb. Weboldalunk felhasználási adatait semmi esetre sem kapcsoljuk össze személyre vonatkozó adatokkal, melyek bármit elárulnának Önről.

Amennyiben kérdései lennének még az adatvédelmünkkel és a cégpolitikánkkal kapcsolatban, kérjük lépjen velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Kapcsolat:

Cég: Cég: Wadin Med Kft.
Cím: Sopron Pláza, Lackner Kristóf u. 35.
Irányítószám, város: 9400 Sopron
Ország: Magyarország
Igazgató / tulajdonos: Vadon László
Website: http://www.wadin-med.com