Home \ 5 Egyszerű lépés

5 egyszerű lépés

Öt egyszerű lépés szolgáltatásaink igénybevételéhez

 1. Kapcsolatfelvétel a Total Beauty Centerrel
  Miután úgy találja, hogy a Total Beauty Center szolgáltatásai érdekelhetik Önt, kérjük töltse ki a contact formot (ajánlatkérő lap), vagy hívja a +36 99 334 662 telefonszámot, hogy az Ön választásának megfelelő szolgáltatásunkat a legjobb kondíciókkal ajánlhassuk fel.
 2. Előzetes ajánlat
  Amint az Ön által kitöltött ajánlatkérő lap beérkezik hozzánk, azt az ügyfél-információs központ egyik munkatársához továbbítjuk, aki telefonon vagy e-mailben kapcsolatba lép Önnel. Munkatársunk részletesen tájékoztatja Önt a teljes eljárásról, és konzultálva a kezelőorvossal, elkészíti és elküldi Önnek az igényeinek legjobban megfelelő ajánlatunkat. Attól a pillanattól kezdve, hogy kérdéseivel felkeres bennünket, azon fogunk dolgozni, hogy kérdéseit megválaszolhassuk, eloszlassuk aggodalmát és személyre szabott árat ajánljunk Önnek. Ha úgy dönt, hogy igénybe veszi szolgáltatásainkat, minden lépésében segíteni fogjuk.
 3. Fizetési lehetőségek
  Munkatársunk tájékoztatni fogja Önt a lehetséges fizetési módokról és finanszírozási megoldásokról. A Total Beauty Centerben több bank ajánlata közül választhat.
 4. Utazás előkészítése
  Amennyiben a Total Beauty Center ajánlata megfelelő az Ön számára, munkatársunk időpontot egyeztet a kezelőorvossal, és ezt az időpontot megküldi Önnek. Ha szállásra van szüksége, munkatársunk ebben is az Ön rendelkezésére áll. Ha egyéb programokkal (fürdő, gyógyfürdő, kirándulás, városnézés, lovaglás) szeretné színesíteni a nálunk eltöltendő időt, természetesen segítünk a programok összeállításában és megszervezésében.
 5. Segítségnyújtás az utazáshoz
  Amennyiben Ön repülőgéppel utazik, a bécsi vagy a pozsonyi nemzetközi repülőtéren várjuk, és gondoskodunk díjtalan szállításáról a Total Beauty Centerhez. Amennyiben szükséges, a szolgáltatás igénybevétele után segítünk Önnek megszervezni utazását, díjtalanul elvisszük a bécsi vagy a pozsonyi repülőtérre.